Rólunk

A történetünk

A Tee Nation egy kreatív műhely. Egyedi pólók, párnák, bögrék és egyéb más szuper termék várja, hogy általad egyedivé váljon.

 

A kezdetek

Simon Richárd vagyok, a Tee Nation megalapítója és vezetője. Engedd meg, hogy néhány gondolattal bemutassam neked, kik is vagyunk, hogyan indultunk, mit képviselünk és mivel szeretnénk segíteni neked!

 Mindig is az olyan emberek inspiráltak, akik a területükön innovatívat tudtak alkotni a kreativitásuknak és egyediségüknek köszönhetően. Úgy mint, Gary Vaynerchuk (garryvee), Elon Musk, Maurizio Cattelan, Coco Chanel és az impresszionisták. Igyekeztem ezen értékrendek mentél haladni, fejlődni és valami olyasmivel foglalkozni a mindennapokban, amely mindezt megtestesíti és kellően értékteremtő mások számára is. 

 A Tee Nation kapcsán az első szárnypróbálgatások egy színész merchandise termékekeihez köthetőek. Emlékszem, egy fülledt augusztusi délutánon, strandon hűsölve beszélgettünk róla édesapámmal. Mindig nagyra becsültem az alkotó embereket és szerettem volna én is olyan folymat részese lenni, ahol a kreatívitásom kamatoztatásával értéket adhatok az embereknek. 
 Másnap meg is kerestem egy helyi ajándékboltot, hogy az első merchandise termékeket legyártassam. 

 Azonban- mivel a cég lassúnak és amatőrnek bizonyult- rájöttem, hogy ezt én sokkal jobban tudnám csinálni. Így megvásároltam az első hőprést, nyomtatókat és fóliákat és a hat négyzetméteres ablaktalan raktárhelységben az álom egyszer csak kezdett testet ölteni…

 

A barát- üzlettárs és az új szint

 Az egyre több megrendelésnek hála, jött az első üzlethelység, egy barát és immár üzletpartner, Gábor és megalapult az Egyedi Ajándékok Boltja. Mivel ebben az időben még egyetemi tanulmányokat folytattam és más projektek is futottak a bolt mellett, nagyon sokat köszönhettem a partneremnek és idővel a csapat többi tagjának is. Aztán a öt évnyi tapasztalat meghozta gyümölcsét.
 A kis műhely sok változáson és fejlődésen ment keresztül, de azt hiszem a lelkesedésnek hála – és mert hiszek a termékekben és azok értékében- 2019-ben elindítottam az első webáruházakat Magyarországon, Szlovákiában, Csehországban. Persze ez hatalmas kihívás volt számomra, hiszen mindent újra kellett gondolnom, felmérnem, hogy mi működik és mi nem. Ráadásul végül a webshopokat is én írtam meg. Mivel nemzetköziek lettünk, most már egy nemzetközi név is dukál hozzá: a Tee Nation. Ma pedig megtaláltok minket Lengyelországban és az Amazonon is.

A követlező lépések

 Mindehhez persze szükségszerű volt az új gépek és a modern műhely megalkotása. Ezért a csúcsminőséget nálunk a legfejlettebb technológia, egy direkt-pólónyomtató gép garantálja. Itt a minta úgy kerül rá pólóra, hogy a gép közvetlenül az anyagot festi meg. Így a te mintád is gyorsan, egyszerűen és tartósan köszönhet vissza a pólóidon. A többi terméknél is ezt az elvet követjük. A célunk, hogy minden tárgyon, amit rendelsz, azt lásd viszont, amit te valóban szeretnél: a te fotód, mintád, szöveged, kedvenceid, élénk színekkel, tartósan és megfizethető áron.

 A technikai fejlődésnek hála sokkal produktívabbak tudtunk lenni és így még inkább tudunk figyelni a ti igényeitekre. Jelenleg Krisztián segít a gyártásban, aki szintén művész és hamarosan az ő nagyszerű gráfiákáit is megtalálhatjátok az oldalunkon. Kata és Zsuzsi pedig a dizájnban és a veletek való kommunikációban segédkeznek. 

A jelen

 Most itt tartunk és napról- napra fejlődünk. A Tee Nation-t a kreativitás iránti szenvedély ihlette. Jelenleg azért dolgozunk, hogy minden művész és a te kreativitásod is utat törhessen a „hordaható és használható művészet” által. Mi pedig az a híd szeretnénk lenni, amely összekapcsol minket egymással.

 Inspirációként több ezer mintányi pólót kínálunk neked Webshopunkban, ahol tíz kategória között válogathatsz kedvedre, legyen szó születésnapról, hobbiról vagy valamiről, amiért rajongsz.  Ha pedig valami egyedibbre vágysz és van pár jó öleted, akkor engedd, hadd szárnyaljon a fantáziád a Tervezz egyedit menüpontunkban. Itt a pólók, pulóverek mellett bögréket, párnákat és még más termékeket is találsz, amelyen a te mintád tud visszaköszönni. A Művészek és Influenszerek részeknél pedig számos alkotó és influenszer munkájával találkozhatsz, hogy segítsünk a kapcsolódásban és támogathasd őket a kreatív munkájukban.

 Remélem velünk tartasz és egy nap a te pólóddal is szembe találkozhatunk az utcán, vagy esetleg egy barátod olyan bögréből issza majd a reggeli kávéját, amit te terveztél neki.

 Így – ahogy szokták mondani- nincs más hátra, mint előre! Légy kreatív, légy egyedi, légy önmagad! Mi itt vagyunk, hogy segítsünk!  

"A kreativitás akkor jön létre, amikor az álmodozó találkozik a cselekvővel."
Joshua Wolf Shenk